Applicatie instellingen

Dit artikel omschrijft de inhoud van de functie applicatie instellingen. Dit onderdeel van VerzuimSignaal bevat alle instellingen en inrichting van de applicatie en is doorgaans alleen beschikbaar voor applicatiebeheerder.

U kunt de applicatie instellingen openen door met uw muis naar uw accountnaam te bewegen, rechts bovenin de applicatie.
In het menu wat zich vervolgens toont klikt u op applicatie instellingen. Alle inrichtingsfunctionaliteiten worden getoond.

De diverse functionaliteiten worden gegroepeerd in blokken getoond.

Stamgegevens: De basis inrichting van uw applicatie.

UWV vestigingen
Arbodiensten
Inkomensverzekeraars
Zorgverzekeraars
Contractsoorten
Verzuimreden
Validatie medische termen
Risicoprofielen
Intermediairs
Functiegroepen
Debiteurnummering

Protocollen: De inrichting van uw verzuimprotocollen en los toe te voegen bibliotheektaken.

Protocollen
Voorkeursprotocollen
Afwijkende voorkeursprotocollen
Taakbibliotheek
Acties en taken
Meldingscoulance

Gebruikers en beveiliging: Het beheer van gebruikersaccounts van uw collega's en uw klanten.

Eigen gebruikers
Medische gebruikers
Werkgever gebruikers
Afwezigheidsassistent
Gebruikersvoorwaarden
Wachtwoordbeleid
Wachtwoord validatie
Verplichte account validatie
Inlogstatus

Notities en documenten: Uw standaardbrieven en de inzichtelijkheid van documenten.

Sjabloongenerator
Bedrijfslogos
Notitiesoorten
Inzichtelijkheid documenten

Groep(en): Het groeperen van bedrijven, afdelingen, werknemers en gebruikers.

Groepsbeheer

Planningsagenda: De inrichting van de planningsagenda voor u en andere gebruikers

Disciplines
Verrichtingen
Locaties
Agenda gebruikers
Wizard instellingen

Meer informatie over het inrichten van de planningsagenda vindt u in het artikel Beheer en inrichting van de agenda

Management: Het inrichten van extra vertalingsprofielen voor VerzuimSignaal

Taalpakketten

Informatie en downloads: Welkomsteksten, nieuwsberichten en downloads voor op het portaal van uw gebruikers.

Welkomstekst
Nieuwsberichten
Downloadcentrum

Signalering: Het instellen van automatische e-mail signalering.

Signalen
Signaal teksten
Verzonden signalen

Interventie: De inrichting van de interventiemodule.

Interventies
Einddoelen
Providers
Reden afsluiting

Automatische rapporten: Met deze functionaliteit kunt u periodiek automatisch rapporten naar een ontvanger laten versturen.

Configuraties

Meer informatie vindt u in het artikel Automatische rapporten

Ga door naar:
Stamgegevens
Arbodiensten
Inkomensverzekeraars

Beheer Applicatieinstellingen Applicatie instellingen Applicatiebeheer Applicatie beheer