Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Taalpakketten

 

Met een taalpakket kunt u zelf woorden in de applicatie vertalen. Ziek melden kunt u bijvoorbeeld vertalen naar Verzuim melden, of u maakt van Werknemer bijvoorbeeld Employee. Nagenoeg alle woorden en termen in de applicatie kunnen vervangen worden.
U kunt een taalpakket optioneel laten voor iedere gebruiker, of het taalpakket als standaard doorvoeren voor alle VerzuimSignaal gebruikers.

Om een nieuw taalpakket in te stellen volgt u de volgende stappen.

1. Ga met uw muis naar uw accountnaam rechts bovenin VerzuimSignaal. In het menu wat getoond wordt klikt u op Applicatie instellingen. 


2.  Scroll door naar het onderdeel Management en klik op Taalpakketten. 

3. Klik op de groene plus  om een nieuw taalpakket aan te maken.4. Geef het taalpakket een naam.
 
TIP: Vink 'instellen als standaard' aan om het taalpakket voor alle VerzuimSignaal gebruikers in uw omgeving als standaard door te voeren.

5. Alle zinnen, meldingen en woorden die u kunt vertalen worden in een lijst getoond. Uw vertaling vult u in in het tekstveld.
 
TIP: De woordenlijst is tamelijk uitgebreid. Iedere browserheeft een zoekfunctie om woorden te zoeken op uw internet pagina. Druk op uw toetsenbord op de toetsencombinatie ctrl+F om een klein zoekvenstertje in uw browser te openen. Vul uw zoekterm in om snel het woord op te zoeken wat u wilt vertalen.

6. Klik op de diskette  om op te slaan.

Iedere gebruiker VerzuimSignaal gebruiker kan het door u aangemaakte taalpakket gebruiken door met de muis naar de accountnaam te bewegen rechts bovenin de applicatie.
Klik vervolgens in het instellingenmenu op Taal wijzigen om te kiezen tussen Nederlands, Engels of een eigen aangemaakt taalpakket. 
Ga door naar:
Informatie en downloads
Signalering 
Taalpakketten Taal pakket taalprofiel vertaling woordenlijst woorden vertalen vertaalprofiel
1 persoon vindt dit handig. - Ik ook!

Reacties