Downloadcentrum

In VerzuimSignaal is het mogelijk om bestanden als download beschikbaar te stellen aan gebruikers in uw omgeving. Deze downloads worden getoond in het Dashboard van de gebruiker. U kunt bijvoorbeeld uw eigen handleidingen ter beschikking stellen of een lijst met tarieven bijvoorbeeld.

Om downloads beschikbaar te stellen aan de gebruikers van uw VerzuimSignaal omgeving volgt u de volgen stappen,

1. Ga met uw muis naar uw accountnaam rechts bovenin VerzuimSignaal. In het menu wat getoond wordt klikt u op Applicatie instellingen

2.  Scroll door naar het onderdeel Informatie en downloads en klik op Downloadcentrum. Een lijst met eventueel eerder geplaatste downloads wordt getoond.

3. Klik op de groene plus  om een nieuwe download beschikbaar te stellen.

4. Kies een weergavenaam van de download en upload een bestand van uw computer.

5. Klik op de diskette om uw download  op te slaan.

Als u vervolgens op het tabblad Vandaag klikt in uw applicatie, dan wordt uw Dashboard geopend. U ziet nu uw download in het downloadcentrum van het dashboard staan. Andere VerzuimSignaal gebruikers in uw omgeving zien deze downloads ook en kunnen erop klikken om het bestand te downloaden.

Ga door naar:
Signalering
Signaal teksten
Verzonden signalen
download downloads downloadcentrum download centrum portal portaal gadget