Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Inkomensverzekeraars

Inkomensverzekeraars

 


In dit artikel wordt uigelegd hoe u nieuwe inkomensverzekeraars aanmaakt in de inrichting van uw VerzuimSignaal applicatie.
Om een nieuwe inkomensverzekeraar toe te voegen gaat u rechts bovenin de applicatie met uw muis naar uw account naam en klikt u vervolgens op Applicatie instellingen.


1. Ga rechts bovenin de applicatie met uw muis naar uw accountnaam. In het menu wat getoond wordt klikt u op Applicatie instellingen.

2. Bij het onderdeel Stamgegevens klikt u op Inkomensverzekeraars.


Een lijst met bestaande inkomensverzekeraars wordt ingeladen.

3. Om een inkomensverzekeraar actief te maken in uw VerzuimSignaal applicatie kunt u een vinkje plaatsen voor de naam van de inkomensverzekeraar en vervolgens rechts bovenin het overzicht op de diskette  klikken om op te slaan.
 
TIP: Een inkomensverzekeraar die met een vinkje actief is gemaakt kunt u vervolgens kiezen wanneer u een ziekteverzuimverzekering toevoegt bij een werkgever/bedrijf. U beheert dus zelf welke inkomensverzekeraars gekozen kunnen worden bij het invoeren van een polis bij een bedrijf.

4. Ontbreekt er een inkomensverzekeraar in de standaard lijst? Dan kunt u deze zelf toevoegen door rechts bovenin in de lijst met inkomensverzekeraars te klikken op de groene plus 

5. Vul alle verplichte velden in die in het geel zijn aangegeven en klik op de diskette  om de nieuwe inkomensverzekeraar op te slaan.


6. Vervolgens dient u de nieuwe inkomensverzekeraar te activeren door een vinkje voor de naam te plaatsen, zoals omschreven in de punten 1 t/m 3 van dit artikel.

 

Gerelateerde artikelen:
Zorgverzekeraars
Arbodiensten
Contractsoorten
Inkomensverzekeraars Inkomensverzekeraar Inkomen verzekering verzekeraar ziekteverzuimverzekeraar zvv
1 persoon vindt dit handig. - Ik ook!

Reacties