Het overzicht Inlogstatus is een chronologisch overzicht van alle ingelogde gebruikers van VerzuimSignaal gebruikers in uw omgeving. Zo ziet u in een oogopslag welke gebruikers er zijn ingelogd op welk tijdstip, van welke klant, met welke rol enzovoort.

U kunt het overzicht als volgt oproepen:

1. Ga met uw muis naar uw accountnaam rechts bovenin VerzuimSignaal. In het menu wat getoond wordt klikt u op Applicatie instellingen.

2. Scroll door naar het onderdeel Gebruikers en beveiliging en klik op Inlogstatus.

Een lijst met ingelogde gebruikers getoond. Deze lijst is gesorteerd op inlogdatum van nieuw naar oud.

In de zoekbalk kunt u zoeken op een bepaalde gebruiker of op gebruikersrol.

TIP: dit overzicht laat alleen succesvolle inlogpogingen zien. Als een gebruiker niet kan inloggen, dan kunt u in de accountgegevens van de gebruiker bij het onderdeel Inlogpogingen vandaag zien wat het probleem is.