Gebruikersvoorwaarden

Het is mogelijk uw gebruikers te verplichten gebruikersvoorwaarden te accepteren voordat zij voor de eerste keer gebruik maken van VerzuimSignaal.

Om gebruikersvoorwaarden in te stellen voor nieuwe gebruikers gaat u rechts bovenin de applicatie naar uw account naam. In het menu wat zich uitvouwt klikt u vervolgens op Applicatie instellingen.

1. Klik binnen het onderdeel Gebruikers & Beveiliging op Gebruikersvoorwaarden.
2. Klik op Gebruikersvoorwaarden wijzigen () rechts bovenin.
3. Wilt u uw medewerkers verplichten om hun wachtwoord te wijzigen de eerste keer dat ze inloggen? Vink dan Verplicht wachtwoord wijzigen bij akkoord aan.
4. Schrijf de gewenste gebruikersvoorwaarden en klik op Opslaan () om de gebruikersvoorwaarden op te slaan.

Vanaf het moment van opslaan zijn de gebruikersvoorwaarden geldig voor gebruikers die voor het eerst inloggen.
Gebruikers die voor het eerst inloggen zullen eenmalig de gebruikersvoorwaarden te zien krijgen.
Gebruikersvoorwaarden voorwaarden algemene voorwaarden