Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Recent bekeken

Met het overzicht Recent bekeken kunt u eenvoudig zien welke werknemerdossiers u het laatst bezocht heeft in de applicatie. Het is een uitbreiding van het overzicht recent bekeken uit de Navigatiebalk van VerzuimSignaal.

U kunt het overzicht op twee manieren openen.

1. Klik in de menubalk van VerzuimSignaal op het tabblad Dossiers en vervolgens op Recent bekeken.2. Of klik in de linker navigatie balk van VerzuimSignaal bij het onderdeel recent bekeken op Toon alle.


Een lijst met recent bekeken dossiers wordt geopend. De recent bekeken dossiers worden standaard getoond van nieuw naar oud. 


Door op de kolomnaam (in het groen weergegeven) te klikken kunt u de standaard sortering in een andere volgorde tonen.
In de bovenste zoekbalk kunt u zoeken op de naam van de werknemer, werkgever of BSN.

Als u op het icoontje Flexibele kolomindeling  rechts naast de kolommen klikt, opent een pop-up venster waarin u zelf extra kolommen kunt toevoegen aan het overzicht of kolommen uit het overzicht verwijderen.

In hetzelfde pop-up venstertje kunt u ook een standaard sortering instellen. U kunt bijvoorbeeld sorteren op de startdatum van taken en deze laten oplopen of aflopen. Deze ingestelde sortering wordt onthouden als u later teruggaat naar het overzicht.

 
Gerelateerde artikelen:
Notities
Werknemer zoeken
Openstaande dossiers
Alle dossiers 
Recent bekeken dossiers werknemerdossiers verzuimdossiers dossier laatst bekeken toon alle overzicht
0 personen vinden dit handig. - Ik ook!

Reacties