Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Openstaande Dossiers

In dit artikel behandelen we het overzicht openstaande dossiers in VerzuimSignaal.


Om een overzicht tek rijgen van alle openstaande dossiers gaat u in de menubalk van VerzuimSignala naar het tabblad Dossiers en vervolgens klikt u op Openstaande dossiers.Alle openstaande dossiers waarvoor u geautoriseerd bent worden getoond. In het overzicht krijgt u informatie over de duur van het dossier, het herstelpercentage, het AT-percentage, de verzuimreden enzovoort.Via het zoekveld bovenin kunt u snelzoeken op bijvoorbeeld BSN, adres, woonplaats, geboortedatum enzovoort.

Icoontjes

Links voor de naam van de werknemer wordt met een icoontje aangegeven om welk soort dossier het gaat.
Hieronder volgt een uitleg per icoontje.

 Ziekte of ziekte ten gevolge van zwangerschap.
 Hersteld gemeld dossier waarvan de herstelmelding nog niet is afgerond. Er kunnen nog taken open staan in het hersteldossier of een gebruiker heeft het dossier handmatig heropen.
 Zwangerschapsdossier
 Overig protocol. Dit kan een adoptie, orgaandonatie protocol zijn, of een protocol wat u zelf hebt ingericht.
 Preventief dossier
 WGA dossier
  Openstaand verzuim bij een werknemer die uit dienst is.

TIP: Als u vergeet wat een icoontje betekent kunt u met de muis naar het icoontje bewegen. Er zal een mouse-over verschijnen met de betekenis van het icoontje.

TIP: Rechts naast een werknemer staat een notitie icoontje. Als u op dit icoontje klikt opent een pop-up venster met alle notities die in het dossier zijn geplaatst.
U kunt dan ook gelijk een nieuwe notitie schrijven.Filter

Rechts bovenin het overzicht Openstaande dossiers heeft u een filtermogelijkheid   Het filter opent in het rechter kader van het overzicht.
Wat u instelt in het filter blijft bewaard in uw gebruikersaccount zodat u het filter niet steeds opnieuw in hoeft te stellen.
Als u naar beneden scrollt kunt u het ingesteld filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee u op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen.
U kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die u regelmatig gebruikt.

Exporteren

Klik op de export knop  om het overzicht van uw openstaande dossiers te printen of te exporteren naar Excel, PDF of Word.
TIP: VerzuimSignaal zal alleen de openstaande dossiers exporteren die u in de applicatie op de webpagina ziet. Als u meer dan 100 openstaande dossier heeft dan worden ze verdeel in pagina's rechtsonderin het overzicht.
Als dit het geval is en u wilt toch alle openstaande dossiers exporteren, dan klikt u eerst op Toon alle.Nu worden alle openstaande dossiers op 1 pagina getoond. Als u nu de export knop gebruikt zullen ook alle dosiers geëxporteerd worden.

Kolommen en sortering

Indien u op de kolomnamen (in het groen weergegeven) klikt, kunt u de sortering van het overzicht in een andere volgorde tonen.

Als u op het icoontje Flexibele kolomindeling  rechts naast de kolommen klikt, opent een pop-up venster waarin u zelf extra kolommen kunt toevoegen aan het overzicht of kolommen uit het overzicht verwijderen.

In datzelfde pop-up venstertje kunt u ook een standaard sortering instellen. U kunt bijvoorbeeld sorteren op de startdatum van dossiers en deze laten oplopen of aflopen. Deze ingestelde sortering wordt onthouden als u later teruggaat naar het overzicht. 
Openstaande openstaande dossiers dossiers gesloten recent bekeken filter zoeken kolommen WGA ziek zwanger lijst overzicht
0 personen vinden dit handig. - Ik ook!

Reacties