Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Notities

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u gebruik kunt maken van het overzicht notities onder tabblad Dossiers van de VerzuimSignaal menubalk.
De functionaliteit is bedoeld om in één overzicht alle geplaatste notities te zien uit de dossiers waarvoor u bent geautoriseerd.

Het overzicht kunt u oproepen door in de menubalk te klikken op Dossiers en vervolgens op Notities.Het overzicht van notities wordt ingeladen.In dit overzicht ziet u van nieuw naar oud welke notities er geplaatst zijn, bij welke werknemer, op welke datum en door welke gebruiker.
Het gele notitie icoontje  geeft aan dat de notitie nog niet door u gelezen is.
Het grijze icoontje  geeft aan dat de notitie door u gelezen is.

U kunt op de titel van de notitie (in het groen aangegeven) klikken om de notitie rechtstreeks uit het dossier te openen.Als u de notitie sluit of opslaat komt u weer terug in het overzicht Notities. U kunt nu de volgende notities in de lijst openen.

Filter

Rechts bovenin het overzicht Notities heeft u een filtermogelijkheid   Het filter opent in het rechter kader van het overzicht.
U kunt bijvoorbeeld in het filter uw eigen naam instellen bij Verzuimmanager1 zodat u filtert op notities uit dossiers binnen uw caseload.
Wat u instelt in het filter blijft bewaard in uw gebruikersaccount zodat u het filter niet steeds opnieuw in hoeft te stellen.
Als u naar beneden scrollt kunt u het ingesteld filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee u op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen.
U kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die u regelmatig gebruikt. 

Flexibele kolommen

Indien u op de kolomnamen (in het groen weergegeven) klikt, kunt u de sortering van het overzicht in een andere volgorde tonen.

Als u op het icoontje Flexibele kolomindeling  rechts naast de kolommen klikt, opent een pop-up venster waarin u zelf extra kolommen kunt toevoegen aan het overzicht of kolommen uit het overzicht verwijderen.

In datzelfde pop-up venstertje kunt u ook een standaard sortering instellen. U kunt bijvoorbeeld sorteren op de startdatum van dossiers en deze laten oplopen of aflopen. Deze ingestelde sortering wordt onthouden als u later teruggaat naar het overzicht.


 
Overzicht notities ongelezen lijst overzicht filter gelezen nieuwe notitie workflow
0 personen vinden dit handig. - Ik ook!

Reacties