Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Alle dossiers

In dit artikel behandelen we het overzicht Alle dossiers in VerzuimSignaal.

Het overzicht bevat alle dossiers die reeds zijn afgesloten in combinatie met de dossiers die nog openstaan. Het is dus eigenlijk een combinatie van de overzichten Openstaande dossies en Gesloten dossiers.

Het overzicht kan een groot aantal dossiers bevatten, dus we raden aan om zoveel mogelijk het filter  te gebruiken.
Zo kunt u bijvoorbeeld alle dossiers uitdraaien van een bepaalde werknemer of klant.

Om het overzicht te openen klikt u in de menubalk van VerzuimSignaal op tabblad Dossiers en vervolgens op Alle dossiers.Alle dossiers waarvoor u bent geautoriseerd worden getoond. In het overzicht krijgt u informatie over de duur van het dossier, het herstelpercentage, het AT-percentage, de verzuimreden, wie de verzuimmanager van het dossier is enzovoort.Via het zoekveld bovenin kunt u snelzoeken op bijvoorbeeld BSN, adres, woonplaats, geboortedatum enzovoort.
Als u op de naam van de werknemer klikt gaat u naar het dossier.

Icoontjes

Links voor de naam van de werknemer wordt met een icoontje aangegeven om welk soort dossier het gaat.
Hieronder volgt een uitleg per icoontje.

 Ziekte of ziekte ten gevolge van zwangerschap.
 Hersteld gemeld verzuimdossier
 Zwangerschapsdossier
 Overig protocol. Dit kan een adoptie, orgaandonatie protocol zijn, of een protocol wat u zelf hebt ingericht.
 Preventief dossier
 WGA dossier
  Openstaand verzuim bij een werknemer die uit dienst is. 
 
TIP: Als u niet weet wat een icoontje betekent kunt u met de muis naar het icoontje bewegen. Er zal een mouse-over verschijnen met de betekenis van het icoontje.

Filter

Rechts bovenin het overzicht Alle dossiers heeft u een filtermogelijkheid   Het filter opent in het rechter kader van het overzicht.
Wat u instelt in het filter blijft bewaard in uw gebruikersaccount zodat u het filter niet steeds opnieuw in hoeft te stellen.
Als u naar beneden scrollt kunt u het ingesteld filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee u op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen.
U kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die u regelmatig gebruikt.

Exporteren

Klik op de export knop  om het overzicht van uw dossiers te printen, te e-mailen of te exporteren naar Excel, PDF of Word.
 
Let op: Alleen de gesloten dossiers op pagina 1 worden geëxporteerd.


Kolommen en sortering

Indien u op de kolomnamen (in het groen weergegeven) klikt, kunt u de sortering van het overzicht in een andere volgorde tonen.

Als u op het icoontje Flexibele kolomindeling  rechts naast de kolommen klikt, opent een pop-up venster waarin u zelf extra kolommen kunt toevoegen aan het overzicht of kolommen uit het overzicht verwijderen.

In datzelfde pop-up venstertje kunt u ook een standaard sortering instellen. U kunt bijvoorbeeld sorteren op de startdatum van dossiers en deze laten oplopen of aflopen. Deze ingestelde sortering wordt onthouden als u later teruggaat naar het overzicht. 
Gerelateerde artikelen:
Gesloten dossiers
Openstaande dossiers
Openstaande taken
Recent bekeken
Alle dossiers dossiers dossier overzicht
0 personen vinden dit handig. - Ik ook!

Reacties