Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Werknemer zoeken

In dit artikel beschrijven we hoe u eenvoudig werknemers kunt vinden in VerzuimSignaal.

Er zijn verschillende manieren om een werknemer te zoeken. 

Snelzoeken De functionaliteit snelzoeken bevindt zich in het linker navigatie kader van de applicatie.
Via snelzoeken kunt u versneld zoeken naar één van uw werknemers.
Voer een zoekterm in (achternaam, BSN-nummer, adres, woonplaats, etc.) en druk op Enter of klik op het vergrootglas .
De zoekresultaten worden getoond in het overzicht Werknemer zoeken.
Als er geen zoekresultaten gevonden zijn kunt u gelijk het filter  gebruiken bij Werknemer zoeken om uw zoekopdracht te verfijnen.

Werknemer zoeken

U kunt ook werknemers zoeken door te klikken op het tabblad Werknemers in de menubalk van VerzuimSignaal. Onder dit tabblad klikt u op Werknemer zoeken. De werknemers waarvoor u geautoriseerd bent worden getoond.Op het overzicht worden standaard maximaal 50 werknemers getoond.
Als u geautoriseerd bent voor meer dan 50 werknemers dan worden de resultaten in pagina's verdeeld. De pagina's vindt u rechts onderin. U kunt op die plek ook klikken op Toon alle om alle werknemers op 1 pagina te tonen. Het inladen kan even duren, afhankelijk van het aantal werknemers.In de bovenste zoekbalk kunt u een snelle zoekopdracht invullen.Voor het verfijnde zoeken, of filteren binnen uw werknemer populatie gebruikt u klikt u rechts bovenin het overzicht op Filter 
Wat u instelt in het filter blijft bewaard in uw gebruikersaccount zodat u het filter niet steeds opnieuw in hoeft te stellen.
Als u naar beneden scrollt kunt u het ingestelde filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee u op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen.
U kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die u regelmatig gebruikt.

Zoeken via Organisatiestructuur

Als u precies weet waar een werknemer werkzaam is, kunt u uiteraard ook door de Organisatiestructuur browsen om een werknemer te vinden.

U klikt op het bolletje voor een werkgever  om de afdelingen van de werkgever te tonen. Klik vervolgens op het bolletje voor de afdeling  om de werknemers te tonen.TIP: Kunt u een werknemer niet vinden en weet u zeker dat de werknemer in applicatie toegevoegd is? 
Wellicht is het dienstverband van de werknemer verlopen. Probeert u eens te zoeken bij Werknemers uit dienst


 
Werknemer zoeken werknemers zoeken vinden filter overzicht lijst lijsten uit dienst kolomindeling
1 persoon vindt dit handig. - Ik ook!

Reacties