Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Afdelingen verbergen wanneer deze niet verwijderd kunnen worden.

In VerzuimSignaal kan het voorkomen dat u afdelingen (onder een bedrijf) wilt verwijderen. Wanneer er werknemers (actieve of inactieve) met of zonder een dossier onder de afdeling staan kan een afdeling niet verwijderd worden. Deze afdelingen kunt u wel verbergen in de applicatie zodat ze niet meer zichtbaar zijn.

In dit artikel leggen we uit hoe u een afdeling onzichtbaar kunt maken.

Voorbeeld: In onderstaande situatie is Test afdeling opgeheven en dient uit de organisatiestructuur van Aannemer Jansen te verdwijnen. We kunnen deze afdeling echter niet verwijderen aangezien er nog een werknemer aan de afdeling is gekoppeld die uit dienst is gegaan.

1. Ga naar de bedrijfsgegevens van het bedrijf waar de afdeling onder valt. Dit kan door in de organisatiestructuur op de bedrijfsnaam te klikken of via Werkgever zoeken.

2. In de bedrijfsgegevens klikt u op het wijzigen  icoontje


3. Scroll door naar het onderdeel Actieve afdelingen. Dit onderdeel is rol-afhankelijk.4. Deactiveer de afdeling door het vinkje uit te zetten.

5. Sla de bedrijfsgegevens op door rechts bovenin op de diskette   te klikken.

De afdeling is nu onzichtbaar gemaakt in uw applicatie. De werknemers die onder een gedeactiveerde vallen worden nog wel meegenomen in de verzuimrapportages. Deze werknemers kunt u ook nog zoeken bij werknemer zoeken of inactieve werknemers. 
Gerelateerde artikelen:
Afdeling toevoegen en muteren
Holding aanmaken
Werknemer verplaatsen
Afdeling afdelingen verbergen onzichtbaar maken uitsluiten deactiveren de-activeren verwijderen
0 personen vinden dit handig. - Ik ook!

Reacties