Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Nieuwe meldingen

In dit artikel behandelen we het overzicht Nieuwe meldingen in VerzuimSignaal.

Het overzicht toont van nieuw naar oud welke verzuimmeldingen het laatst zijn ingevoerd en door welke gebruiker dit is gedaan. Het is een handig overzicht voor gebruikers die elke dag snel een overzicht willen hebben van alle nieuwe verzuimmeldingen die in VerzuimSignaal geregistreerd zijn.


Om het overzicht te openen klikt u in de menubalk van VerzuimSignaal op tabblad Dossiers en vervolgens op Nieuwe meldingen.Alle laatst gemelde verzuimmeldingen waarvoor u bent geautoriseerd worden getoond. In het overzicht krijgt u in verschillende kolommen informatie over de startdatum van de melding, het type melding, de verzuimreden enzovoort.
De belangrijkste kolommen zijn Datum melding en Gebruiker. Onder deze kolommen ziet u op welke datum en tijdstip een specifieke gebruiker de verzuimmelding heeft ingevoerd. Standaard is het overzicht gesorteerd op de kolom Datum melding aflopend van nieuw naar oud.Via het zoekveld bovenin kunt u snelzoeken op bijvoorbeeld BSN, adres, woonplaats, geboortedatum enzovoort.
Als u op de naam van de werknemer klikt gaat u naar het laatst bewerkte dossier.

Icoontjes

Links voor de naam van de werknemer wordt met een icoontje aangegeven om welk soort dossier het gaat.
Hieronder volgt een uitleg per icoontje.

 Ziekte of ziekte ten gevolge van zwangerschap.
 Hersteld gemeld dossier.
 Zwangerschapsdossier
 Overig protocol. Dit kan een adoptie, orgaandonatie protocol zijn, of een protocol wat u zelf hebt ingericht.
 Preventief dossier
 WGA dossier
 
TIP: Als u niet weet wat een icoontje betekent kunt u met de muis naar het icoontje bewegen. Er zal een mouse-over verschijnen met de betekenis van het icoontje.

Exporteren

Klik op de export knop  om het overzicht van uw laatst bewerkte dossiers te printen, te e-mailen of te exporteren naar Excel, PDF of Word.
 
Let op: Alleen de gesloten dossiers op pagina 1 worden geëxporteerd.


Kolommen en sortering

Indien u op de kolomnamen (in het groen weergegeven) klikt, kunt u de sortering van het overzicht in een andere volgorde tonen.

Als u op het icoontje Flexibele kolomindeling  rechts naast de kolommen klikt, opent een pop-up venster waarin u zelf extra kolommen kunt toevoegen aan het overzicht of kolommen uit het overzicht verwijderen.

In datzelfde pop-up venstertje kunt u ook een standaard sortering instellen. U kunt bijvoorbeeld sorteren op de startdatum van dossiers en deze laten oplopen of aflopen. Deze ingestelde sortering wordt onthouden als u later teruggaat naar het overzicht. 
Gerelateerde artikelen:
Alle dossiers
Gesloten dossiers
Openstaande dossiers
Openstaande taken
Recent bekeken
overzicht nieuwe meldingen nieuwe ziekmeldingen nieuwe verzuimmeldingen nieuwe dossiers
0 personen vinden dit handig. - Ik ook!

Reacties