Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Gesloten dossiers

In dit artikel behandelen we het overzicht gesloten dossiers in VerzuimSignaal.

In dit overzicht worden alle dossiers getoond die reeds afgesloten zijn met een herstelmelding, of handmatig in het geval van een zwangerschapsverlof of een overig protocol.


Om het overzicht te openen klikt u in de menubalk van VerzuimSignaal op tabblad Dossiers en vervolgens op Gesloten dossiers.Alle gesloten dossiers waarvoor u bent geautoriseerd worden getoond. In het overzicht krijgt u informatie over de duur van het dossier, het herstelpercentage, het AT-percentage, de verzuimreden, de hersteld datum enzovoort.Via het zoekveld bovenin kunt u snelzoeken op bijvoorbeeld BSN, adres, woonplaats, geboortedatum enzovoort.
Als u op de naam van de werknemer klikt gaat u naar het afgesloten dossier.

Icoontjes

Links voor de naam van de werknemer wordt met een icoontje aangegeven om welk soort gesloten dossier het gaat.
Hieronder volgt een uitleg per icoontje.

 Ziekte of ziekte ten gevolge van zwangerschap.
 Zwangerschapsdossier
 Overig protocol. Dit kan een adoptie, orgaandonatie protocol zijn, of een protocol wat u zelf hebt ingericht.
 Preventief dossier
 WGA dossier
 
TIP: Als u niet weet wat een icoontje betekent kunt u met de muis naar het icoontje bewegen. Er zal een mouse-over verschijnen met de betekenis van het icoontje.

Filter

Rechts bovenin het overzicht Gesloten dossiers heeft u een filtermogelijkheid   Het filter opent in het rechter kader van het overzicht.
Wat u instelt in het filter blijft bewaard in uw gebruikersaccount zodat u het filter niet steeds opnieuw in hoeft te stellen.
Als u naar beneden scrollt kunt u het ingesteld filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee u op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen.
U kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die u regelmatig gebruikt.

Exporteren

Klik op de export knop  om het overzicht van uw gesloten dossiers te printen, te e-mailen of te exporteren naar Excel, PDF of Word.
 
Let op: Alleen de gesloten dossiers op pagina 1 worden geëxporteerd.


Kolommen en sortering

Indien u op de kolomnamen (in het groen weergegeven) klikt, kunt u de sortering van het overzicht in een andere volgorde tonen.

Als u op het icoontje Flexibele kolomindeling  rechts naast de kolommen klikt, opent een pop-up venster waarin u zelf extra kolommen kunt toevoegen aan het overzicht of kolommen uit het overzicht verwijderen.

In datzelfde pop-up venstertje kunt u ook een standaard sortering instellen. U kunt bijvoorbeeld sorteren op de startdatum van dossiers en deze laten oplopen of aflopen. Deze ingestelde sortering wordt onthouden als u later teruggaat naar het overzicht. 
Gerelateerde artikelen:
Alle dossiers
Openstaande dossiers
Openstaande taken
Recent bekeken
Gesloten dossiers Afgesloten dossier Afgerond Afgeronde
0 personen vinden dit handig. - Ik ook!

Reacties