Tweefactorauthenticatie wijzigen (na inloggen)

Als u uw tweefactorauthenticatie methode wilt wijzigen dan dient u de volgende stappen te volgen.

Door met uw muis rechtsboven op uw naam te gaan staan, kiest u voor 'Mijn account'.

Onder het kopje 'Tweefactorauthenticatie instellingen' ziet u uw huidige instellingen staan voor de tweefactorauthenticatie.

Om deze methode te wijzigen, klikt u achter de instellingen op de button 'Wijzigen'.

In het pop-up venster ziet u welke methode u nu gebruikt en welke er beschikbaar zijn. Klik nu op 'Tweefactorauthenticatie opnieuw instellen'.

U wordt nu doorgestuurd naar het Account portaal waar u uw accountveiligheid beheerd.

Afhankelijk van de opties die de applicatiebeheerder voor u beschikbaar stelt, kunt u in dit scherm een nieuwe keuze maken. Het kan dus zijn dat u minder opties naar voren ziet komen ten opzichte van onderstaande afbeelding.

In bovenstaande voorbeeld is nu de tweefactorathenticatie per SMS ingesteld. Door dit te wijzigen naar een andere methode, kiest u voor de button BEHEREN. U wordt vervolgens doorgestuurd naar de Wizard.

Kies voor een van de beschikbare tweefactor methodes om de methode in te stellen.

Instructies voor het doorlopen van de registratiewizard kunt u teruglezen in de volgende artikelen:
SMS instellen
USB beveiligingssleutel instellen
Authenticator app instellen
twee factor authenticatie multi meer meerfactorauthenticatie meerfactor multifactor MFA 2FA opnieuw instellen beheren Mijn Account MijnAccount