Planningsagenda

Met de functionaliteiten in het onderdeel Planningsagenda onder applicatie instellingen bepaalt u de inrichting van uw VerzuimSignaal agenda. U maakt agenda gebruikers aan, spreekuur locaties, verrichtingen enzovoort.

Aangezien de agenda een groot en belangrijk onderdeel is van de applicatie heeft het zijn eigen help-categorie op de hoofdpagina van deze help-functie, genaamd Planningsagenda.
Daaronder vindt u de volgende artikelen:

Beheer en inrichting van de agenda
Beschikbaarheidsblokken aanmaken
Afspraken plannen en brieven maken
Afspraken plannen via agendawizard
Agenda afspraken
Agenda rapportage

Klik op een artikel voor meer informatie over de functionaliteit, of klik op een link hieronder om door te gaan naar een ander onderdeel van applicatie instellingen.

Ga door naar:
Informatie en downloads
Signalering

agenda planning planningsagenda artsenagenda artsen agenda agenda inrichting agendainrichting