Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Agenda afspraken

Dit artikel omschrijft de werking van het overzicht Agenda afspraken in VerzuimSignaal.
In het overzicht kunt u eenvoudig zien voor welke werknemers welke afspraken gepland zijn de komende tijd, op welke datum en in wiens agenda de afspraak staat.

Om het overzicht te openen klikt u in de menubalk van VerzuimSignaal op het tabblad Werknemers en vervolgens op Agenda afspraken.Het overzicht Agenda afspraken wordt geopend.

 

Het overzicht geeft in kolommen informatie over de werknemer, de datum en het tijdstip van de afspraak, de verrichting, de status van de afspraak en bij welke agenda gebruiker de afspraak gepland staat.

U kunt op de kolomnamen klikken om de sortering aan te passen. Als u bijvoorbeeld op de kolom Datum en tijd klikt kunt u de nieuwste afspraken bovenin het overzicht laten tonen.

Met de grote zoekbalk bovenin het overzicht kunt u zoeken op de achternaam of BSN van de werknemer, of op verrichting.

Door te klikken op de filterbutton  rechts bovenin opent u de filter opties aan de rechterkant van het overzicht.

Met het filter kunt u aanpassen wat er in uw overzicht getoond wordt. U kunt bijvoorbeeld een datum invoeren zodat alleen afspraken vanaf die datum getoond worden. Vervolgens kunt u in de selectiebalk daaronder aangeven hoe ver u vanaf de gekozen datum vooruit wilt kijken (1 tot 12 maanden).

Met de selectiebalken daaronder kunt u ook nog reeds afgeronde afspraken uitsluiten van het overzicht of juist filteren op een specifieke agenda gebruiker (bijvoorbeeld uw eigen agenda).

Klik op zoeken om uw filter toe te passen. Het filter wat u heeft ingesteld blijft bewaard zolang u bent ingelogd in VerzuimSignaal.
Met de optie Filter opslaan kunt u het ingestelde filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee u op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen. U kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen selecties die u regelmatig gebruikt. Meer informatie hierover vindt u in het artikel Filters opslaan en beheren.
 
Gerelateerde artikelen:
Beheer en inrichting van de agenda
Beschikbaarheidsblokken aanmaken
Afspraken plannen en brieven maken
Agenda rapportage

 
gemaakte afspraken afspraken agenda planningsagenda filter overzicht lijst planning
1 persoon vindt dit handig. - Ik ook!

Reacties