Medische historie

Het onderdeel Medische historie van een verzuimdossier laat in één oogopslag de geschiedenis van het dossier van een werknemer zien. Denk hierbij aan ziek- en herstelmeldingen, uitgevoerde taken en notities.
Het overzicht kijkt niet naar welke verzuimmelding u heeft geselecteerd in de dossier selectiebalk, maar laat alle acties zien van alle verzuimmeldingen.

1. Zoek de werknemer op in de applicatie. Dit kan onder andere via Snelzoeken, Openstaande dossiers of Werknemer zoeken. Klik op de werknemer om naar het dossier te gaan.

2. Ga vervolgens naar het tabblad Medische historie.

In dit tabblad ziet u alle verzuim- en herstelmeldingen, evenals alle uitgevoerde taken en opgeslagen notities van nieuw naar oud.
Het overzicht laat de acties zien over alle verzuimmeldingen van de werknemer. Er wordt dus niet gekeken naar welk dossier u in de dossier selectiebalk heeft geselecteerd.

Om de uitgevoerde taken te zien zet u een vinkje bij Toon uitgevoerde taken.

Standaard worden alleen de type en titel van een notitie getoond. Zet een vinkje voor Toon volledige notities om ook de inhoud van de notities te laten zien.

U kunt het overzicht exporteren door op het exporteren knopje  te klikken. Er opent een pop-up waarin u kunt aangeven of u wilt printen of exporteren naar PDF, Word of Excel.

Met de sorteerknop  links naast de export button kunt u het overzicht van nieuw naar oud, of van oud naar nieuw sorteren.