Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Navigeren in VerzuimSignaal medisch

In dit artikel leggen we uit hoe u als medische gebruiker uw weg vindt in VerzuimSignaal.

 

Navigeren door de applicatie


1. Als u ingelogd bent, ziet u het dashboard van VerzuimSignaal.  In het dashboard ziet u uw agenda afspraken, de openstaande dossiers, openstaande taken enzovoort.
Meer informatie hierover vindt u in het artikel Dasboard.
2. Via snelzoeken en Recent bekeken kunt u snel zoeken naar een werkgever, werknemer of dossier. Het onderdeel recent bekeken laat uw laatst bezochte vijf dossiers zien.
3. In de menubalk van VerzuimSignaal vindt u alle functionaliteiten die u tot uw beschikking heeft, onderverdeeld in tabbladen.
Als medische gebruiker zult u het meest gebruik maken van Werknemer zoeken in het tabblad Werknemers (de uitgebreidere versie van snelzoeken) en Openstaande dossier (onder het tabblad Dossiers).
4. Wanneer u met uw muis rechtsbovenin naar uw accountnaam beweegt, wordt er een instellingenmenu geopen. Hier kunt u uw accountgegevens aanpassen via Mijn account (zoals uw gebruikersnaam en wachtwoord) en uitloggen. Ook kunt u een vertaling toepassen op de applicatie.

5. Als u op tabblad Vandaag klikt gaat u terug naar het dashboard. Onder tabblad vandaag vindt u ook een snelkoppeling naar de planningsagenda.
 


Een werknemersdossier zoeken

 

Snelzoeken
De functionaliteit snelzoeken bevindt zich in het linker navigatie kader van de applicatie.
Via snelzoeken kunt u versneld zoeken naar één van uw werknemers.
Voer een zoekterm in (achternaam, BSN, personeelsnummer, adres, woonplaats, etc.) en druk op Enter of klik op het vergrootglas .
De zoekresultaten worden getoond in het overzicht Werknemer zoeken.
Als er geen zoekresultaten gevonden zijn kunt u gelijk het filter  gebruiken bij Werknemer zoeken om uw zoekopdracht te verfijnen.


Werknemer zoeken


U kunt ook werknemers zoeken door te klikken op het tabblad Werknemers in de menubalk van VerzuimSignaal. Onder dit tabblad klikt u op Werknemer zoeken. De werknemers waarvoor u geautoriseerd bent worden getoond.Op het overzicht worden standaard maximaal 50 werknemers getoond.
Als u geautoriseerd bent voor meer dan 50 werknemers dan worden de resultaten in pagina's verdeeld. De pagina's vindt u rechts onderin. U kunt op die plek ook klikken op Toon alle om alle werknemers op 1 pagina te tonen. Het inladen kan even duren, afhankelijk van het aantal werknemers.

In de bovenste zoekbalk kunt u een snelle zoekopdracht invullen.Voor het verfijnde zoeken, of filteren binnen uw werknemer populatie gebruikt u klikt u rechts bovenin het overzicht op Filter 
Wat u instelt in het filter blijft bewaard in uw gebruikersaccount zodat u het filter niet steeds opnieuw in hoeft te stellen.
Als u naar beneden scrollt kunt u het ingestelde filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee u op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen.
U kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die u regelmatig gebruikt.
 

Zoeken via de planningsagenda


U kunt een werknemerdossier ook bereiken vanuit een afspraak in uw planningsagenda.

1. Ga naar het tabblad Vandaag en klik vervolgens op Planningsagenda.


De planningsagenda wordt geopend.

2. 
Zoek de afspraak met de werknemer waarvan u naar het werknemersdossier wilt en klik op de afspraak.De afspraak wordt geopend.

3. Klik op de naam van de werknemer om direct door te gaan naar het dossier van de werknemer.
U heeft nu geleerd hoe u door de applicatie kunt navigeren en hoe u het dossier van een werknemer kunt benaderen.
In het artikel Werken in een medisch dossier leggen we uit hoe u gegevens kunt verwerken in het medisch dossier van een werknemer.
In het artikel Uitleg planningsagenda voor bedrijfsartsen gaan we dieper in op het gebruik van de planningsagenda.

 
Gerelateerde artikelen:
Inloggen op VerzuimSignaal Medisch
Werken in een medisch dossier
Uitleg agenda voor bedrijfsartsen

 
navigeren menubalk tabbladen tabblad menu medisch dossier zoeken kader portaal
0 personen vinden dit handig. - Ik ook!

Reacties