Gebruikers en beveiliging

Het onderdeel Gebruikers en beveiliging onder applicatie instellingen laat u gebruikersaccounts beheren in VerzuimSignaal. Tevens kunt u hier bepalen wat het wachtwoordbeleid is voor uw gebruikers en aan welke criteria een wachtwoord moet voldoen.

Aangezien het beheer van gebruikersaccounts in VerzuimSignaal een groot en belangrijk onderdeel is van het applicatiebeheer hebben we in deze helpfunctie een extra categorie aangemaakt voor dit onderdeel van het beheer.

De helpcategorie heet Gebruikersbeheer en autorisatie en bevat de volgende artikelen:

Algemene uitleg gebruikersaccounts
Eigen gebruikers
Medische gebruikers
Werkgever gebruikers

Autoriseren
Accountvalidatie

Gebruikers verplaatsen
Wachtwoordbeleid
Wachtwoord validatie
Gebruikersvoorwaarden

Afwezigheidsassistent
Verplichte account validatie
Inlogstatus

Klik op de diverse artikelen om meer informatie te krijgen over dit onderdeel van inrichting en applicatiebeheer, of:

Ga door naar:
Notities en documenten

Gebruiker Gebruikers User Users Account Accounts Inloggen Werkgevergebruikers Eigen gebruikers