Notities en documenten

Met de functionaliteiten in het onderdeel Notities en documenten onder applicatie instellingen beheert u zelf aangemaakte brieven en documenten.
Tevens kunt u hier extra notititiesoorten aanmaken en zelf inzichtelijkheden inrichten voor uw documenten.

Elk onderdeel van Notities en documenten heeft een help-artikel. U vindt ze hieronder.

Sjabloongenerator
Bedrijfslogos
Notitiesoorten
Inzichtelijkheid documenten

Klik op een artikel voor meer informatie over de functionaliteit, of klik op een link hieronder om door te gaan naar een ander onderdeel van applicatie instellingen.

Ga door naar:
Groepsbeheer
Planningsagenda
notities documenten beheer notities en documenten