Inloggen op VerzuimSignaal Medisch

Dit artikel omschrijft het inlogproces van VerzuimSignaal voor medische gebruikers

Inloggen

1. Het inlogportaal voor medische gebruikers is https://medisch.verzuimsignaal2.nl
In de praktijk hoeft u als medische gebruiker niet https:// in uw browser in te typen, slechts medisch.verzuimsignaal2.nl
Het https:// deel wordt door uw browser zelf ingevuld.

2. U bent nu op het medische inlogportaal van de applicatie.
Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Zowel uw gebruikersnaam als uw wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig.

Druk op enter of klik met uw muis op inloggen.

De optie 'Wachtwoord vergeten' is alleen bruikbaar indien uw account is gevalideerd. Meer informatie hierover vindt u in het artikel Accountvalidatie.
Als uw inlogpoging geslaagd is ziet u een 'loading' icoontje en wordt u doorgestuurd naar het Dashboard van VerzuimSignaal2.

3. U komt nu op de pagina waar u de 2e code dient in te voeren conform de vereiste Tweefactorauthenticatie. Deze 2e code ontvangt u als medisch gebruiker altijd per SMS. Druk na het invoeren van de code op enter of klik met uw muis op daadwerkelijk in VerzuimSignaal in te loggen.

Foutmeldingen bij het inloggen

Bij het inloggen kunt u de volgende foutmeldingen tegenkomen. Hieronder leggen we uit wat de foutmeldingen betekenen.

Gebruikersnaam of wachtwoord niet correct:
Uw gebruikersnaam óf uw wachtwoord is verkeerd ingevoerd. Houd bij het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord rekening met hoofdletters. Probeer bij voorkeur niet uw gegevens te kopiëren vanuit een e-mail. De kans bestaat dat u een spatie meekopieert.
Als het na herhaaldelijke pogingen niet lukt om in te loggen, dan kunt u contact opnemen met uw applicatiebeheerder.

Uw account is voor 1 uur geblokkeerd:
Na drie foutieve inlogpogingen krijgt u deze foutmelding. U dient een uur te wachten alvorens u weer opnieuw kunt inloggen. Uw applicatiebeheerder kan de blokkade ook opheffen.

Niet toegestaan vanaf locatie:
Bij uw account is vermoedelijk een IP-adres geregistreerd door uw applicatiebeheerder, bijvoorbeeld het IP-adres van uw werkplek locatie. Als u inlogt vanaf een andere locatie dan het geregistreerde IP-adres krijgt u deze foutmelding.

Uw account is verlopen:
Elke gebruikersaccount in VerzuimSignaal heeft minimaal een startdatum, en vaak ook een einddatum. Als uw account een startdatum heeft die in de toekomst ligt, of een einddatum die in het verleden ligt dan is uw account niet (meer) actief. Uw applicatiebeheerder beheert uw account en kan dit probleem voor u verhelpen.

Ga door naar:
Navigeren in VerzuimSignaal medisch
Dashboard
Navigatiebalk
Menubalk
Medisch dossier
medisch.verzuimsignaal2.nl medisch dossier bedrijfsarts arts diagnose CVO cascode cas-code medisch.verzuimsignaal.nl BIG inloggen medisch