Vraagstelling bedrijfsarts

Indien uw rol dit toestaat kunt u vanuit het dossier van een medewerker een vraag aan een bedrijfsarts stellen. Dit kan door middel van de knop "Vraagstelling bedrijfsarts". Deze vraagstelling wordt in het dossier van de werknemer getoond. Wanneer van deze functionaliteit gebruik wordt gemaakt is het belangrijk ook het bijbehorende signaal in te stellen, omdat de bedrijfsarts anders niet op de hoogte is van het bestaan van de vraagstelling. Zie voor meer informatie het artikel Lijst in te stellen signalen. Deze functionaliteit wordt vooral veel gebruikt wanneer werknemers een afspraak hebben bij de bedrijfsarts.

Door op de knop te klikken opent het vraagstellingsformulier:

U kunt de velden Aanvrager, Bedrijfarts, Datum en Toelichting vullen. Na het invullen en opslaan van de vraagstelling wordt deze getoond in het tabblad "Dossier" van het verzuimdossier. Dit tabblad is ook inzichtelijk voor de bedrijfsarts. Door middel van het eerder genoemde signaal wordt hij geattendeerd op de nieuwe vraagstelling.

Vraagstelling bedrijfsarts dossier toevoegen Signaal