Dossiers exporteren

In VerzuimSignaal heeft u de mogelijkheid om met een aantal muiskliks de inhoud van een dossier te exporteren. In dit artikel leggen we uit hoe het exporteren van een dossier werkt.

Belangrijk: Een geëxporteerd dossier wordt altijd in een zogenaamd ZIP-bestand als download aangeboden. Een ZIP-bestand verpakt alle bestanden uit het dossier in 1 bestand. Om dit bestand uit te pakken dient u de software WinZIP of WinRAR te gebruiken.

Een dossier exporteren werk als volgt

1. Zoek de werknemer op waarvan u een dossier export wilt maken.

2. Ga naar het tabblad Werknemer van het werknemerdossier en klik op Dossier(s) exporteren

Een nieuw venster wordt geopend.

3. In het pop-up venster selecteert u bovenin van welke ziekmelding(en) u een export wilt genereren. In ons voorbeeld selecteren we alle dossiers.

4. Bij het onderdeel Export gegevens selecteert u welke gegevens u uit de geselecteerde ziekmelding(en) wilt meenemen in de export.

5. Klik vervolgens op Genereer export  om uw selectie als ZIP-bestand te kunnen downloaden.

Wanneer u het ZIP-bestand opent ziet u welke bestanden er in het ZIP-bestand zijn meegenomen.

Eigen documenten (inclusief uploads) en systeemdocumenten worden apart als PDF in het ZIP-bestand geplaatst. Deze bestanden zijn voorzien van een datum waarop ze zijn toegevoegd aan het dossier.
De notities zijn verzameld in het bestand notities.pdf evenals het logboek van het dossier.
E-mail berichten uit het dossier worden als .eml bestand in het bestand geplaatst zodat u ze in outlook kunt openen.