Handleidingen

Om snel met VerzuimSignaal van start te gaan kunt u de volgende handleidingen als PDF downloaden. Klik op één van de snelkoppelingen om de handleiding in uw browser te openen. Wilt u de handleiding opslaan? Klik dan met de rechter muisknop op één van de snelkoppelingen en kies vervolgens Opslaan als.

Let op: onderstaande handleidingen zijn gebaseerd op de gemiddelde inrichting van VerzuimSignaal. De specifieke inrichting voor uw organisatie kan hier van afwijken

Snelgids VerzuimSignaal
De belangrijkste functionaliteiten van de applicatie in een korte handleiding.

Snelgids Bedrijfsarts
De belangrijkste functionaliteiten van de applicatie uitgelegd in een korte handleiding.

Gebruikershandleiding VerzuimSignaal
Een uitgebreidere versie van de snelgids VerzuimSignaal.

Gebruikershandleiding Bedrijfsarts
Een uitgebreidere versie van de snelgids over medische functionaliteiten.

Gebruikershandleiding Planningsagenda
Deze handleiding omschrijft hoe u de planningsagenda kunt gebruiken.

Gebruikershandleiding Rapportages & Statistieken
In deze handleidingen wordt de werking van alle beschikbare rapporten omschreven.

Beheerdershandleiding VerzuimSignaal
In deze handleiding wordt de werking van alle beheer modules toegelicht.

Snelgids Snelgidsen handleiding handleidingen gids manual manuals
8 personen vinden dit handig. - Ik ook!