Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Openstaande bedrijfstaken

 

In dit artikel behandelen we het overzicht Openstaande bedrijfstaken in VerzuimSignaal.

Bedrijfstaken zijn taken uit het bedrijfsdossier van een werkgever. Het zijn dus geen taken die in een verzuimdossier van een werknemer te vinden zijn.
Het zijn taken uit de taakbibliotheek van het type Werkgever. 

Om een overzicht te krijgen van alle taken gaat u in de menubalk van VerzuimSignaal naar het tabblad Taken en vervolgens klikt u op Openstaande bedrijfstaken.Alle openstaande bedrijfstaken die u dient uit te voeren worden getoond. In het overzicht krijgt u informatie over de prioriteit van de taak, de werkgever, de start- en einddatum van de taak.
Standaard krijgt u de taken te zien die te laat zijn, nu uitgevoerd moeten worden en de taken die binnen een week uitgevoerd moeten worden.
Hoe u het standaard overzicht aanpast wordt uigelegd in het onderdeel Filter.

Via het zoekveld bovenin kunt u snelzoeken op bijvoorbeeld de naam van de werkgever of de naam van de taak.Filter

Rechts bovenin het overzicht Openstaande bedrijfstaken heeft u een filtermogelijkheid   Het filter opent in het rechter kader van het overzicht.
Wat u instelt in het filter blijft bewaard in uw gebruikersaccount zodat u het filter niet steeds opnieuw in hoeft te stellen.
Als u naar beneden scrollt kunt u het ingestelde filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee u op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen.
U kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die u regelmatig gebruikt.

Exporteren

Klik op de export knop  om het overzicht van uw openstaande taken te printen of te exporteren naar Excel, PDF of Word.
 
TIP: VerzuimSignaal zal alleen de openstaande taken exporteren die u in de applicatie op de webpagina ziet. Als u meer dan 100 openstaande taken heeft dan worden ze verdeeld in pagina's rechtsonderin het overzicht.
Als dit het geval is en u wilt toch alle openstaande taken exporteren, dan klikt u eerst op Toon alle.Nu worden alle openstaande taken op 1 pagina getoond. Als u nu de export knop gebruikt zullen ook alle openstaande taken geëxporteerd worden.

Kolommen en sortering

Indien u op de kolomnamen (in het groen weergegeven) klikt, kunt u de sortering van het overzicht in een andere volgorde tonen.

Als u op het icoontje Flexibele kolomindeling  rechts naast de kolommen klikt, opent een pop-up venster waarin u zelf extra kolommen kunt toevoegen aan het overzicht of kolommen uit het overzicht verwijderen.

In hetzelfde pop-up venstertje kunt u ook een standaard sortering instellen. U kunt bijvoorbeeld sorteren op de startdatum van taken en deze laten oplopen of aflopen. Deze ingestelde sortering wordt onthouden als u later teruggaat naar het overzicht.

 

 
Gerelateerde artikelen:
Openstaande taken
Afgeronde bedrijfstaken
bedrijfstaken werkgevertaken werkgeverstaken bedrijfsdossier bedrijf taken
0 personen vinden dit handig. - Ik ook!

Reacties