Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Afgeronde bedrijfstaken

Het overzicht Afgeronde bedrijfstaken toont welke bedrijfstaken in uw omgeving zijn uitgevoerd.
Bedrijfstaken zijn taken uit het bedrijfsdossier van een werkgever. Het zijn dus geen taken die in een verzuimdossier van een werknemer te vinden zijn.
Bedrijfstaken worden in de taakbibliotheek ingericht met het type taak: Werkgever. 

U vindt het overzicht onder het tabblad Taken van de menubalk van VerzuimSignaal.Alle afgeronde bedrijfstaken worden in een lijst getoond.

Via het zoekveld bovenin kunt u snelzoeken op bijvoorbeeld de naam van de werkgever of de naam van de taak. In het overzicht krijgt u de volgende informatie per uitgevoerde taak in kolommen:

-Bedrijfsnaam (de naam van de werkgever in wiens bedrijfsdossier de taak is uitgevoerd).
-Taak
-Startdatum (de dag waarop de taak uitgevoerd diende te worden).
-Einddatum (de dag waarop de taak de status 'te laat' zou krijgen).
-Datum uitgevoerd (de datum en tijdstip waarop de taak daadwerkelijk is uitgevoerd).

Kolommen en sortering

Indien u op de kolomnamen (in het groen weergegeven) klikt, kunt u de sortering van het overzicht in een andere volgorde tonen.

Als u op het icoontje Flexibele kolomindeling  rechts naast de kolommen klikt, opent een pop-up venster waarin u zelf extra kolommen kunt toevoegen aan het overzicht of kolommen uit het overzicht kunt verwijderen.

In hetzelfde pop-up venstertje kunt u ook een standaard sortering instellen. U kunt bijvoorbeeld sorteren op de startdatum van taken en deze laten oplopen of aflopen. Deze ingestelde sortering wordt onthouden als u later teruggaat naar het overzicht.

Met de groene pijltjes kunt u de kolommen van positie veranderen. Als u op het pijltje omhoog klikt wordt de kolom naar links opgeschoven in het overzicht.


Filter

Rechts bovenin het overzicht Afronde bedrijfstaken heeft u een filtermogelijkheid   Het filter opent in het rechter kader van het overzicht.
Wat u instelt in het filter blijft bewaard in uw gebruikersaccount zodat u het filter niet steeds opnieuw in hoeft te stellen.
Als u naar beneden scrollt kunt u het ingestelde filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee u op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen.
U kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die u regelmatig gebruikt.

Exporteren

Klik op de export knop  om het overzicht van uw afgeronde bedrijfstaken te printen of te exporteren naar Excel, PDF of Word. 
 
Gerelateerde artikelen:
Openstaande taken
Afgeronde taken
Afgerond afgeronde afgesloten uitgevoerde bedrijfstaken werkgeverstaken bedrijf taken
0 personen vinden dit handig. - Ik ook!

Reacties