Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Inzichelijkheid documenten

Er kan op verschillende manieren bepaald worden of een gebruiker een document in kan zien. De meest gebruikt manier is de inzichtelijkheid in het document zelf.Betekenis inzichtelijkheden documenten:
- Inzichtelijk en wijzigbaar voor andere ge-autoriseerden - Alle gebruikers die geautoriseerd zijn voor de werknemer kunnen dit document inzien en wijzigen.
- NIET inzichtelijk voor andere ge-autoriseerden - Alleen de gebruiker die de notitie heeft geplaatst kan het document inzien en wijzigen.
- NIET wijzigbaar voor andere ge-autoriseerden - Alle gebruikers die geautoriseerd zijn voor de werknemer kunnen dit document inzien, maar niet wijzigen.
- NIET inzichtelijk en wijzigbaar voor externe gebruikers, wel voor interne gebruikers - Werkgever gebruikers en volmachten zijn externe gebruikers. Zij kunnen dit document niet inzien en wijzigen. Interne gebruikers kunnen dit document wel inzien en wijzigen.
- NIET wijzigbaar voor externe gebruikers, wel voor interne gebruikers - Werkgever gebruikers en volmachten zijn externe gebruikers. Zij kunnen dit document wel inzien, niet wijzigen. Interne gebruikers kunnen dit document wel inzien en wijzigen.

Eigen inzichtelijkheden
Het is ook mogelijk om eigen inzichtelijkheden te maken. Zie hiervoor het help artikel Eigen inzichtelijkheden onder Applicatie Instellingen.
0 personen vinden dit handig. - Ik ook!

Reacties