Dossier verwijderen

Om te voorkomen dat er gegevens worden verwijderd die niet verwijderd mogen worden, is het niet mogelijk om een dossier te verwijderen waar nog medische informatie in staat. Wanneer u dit dossier probeert te verwijderen, krijgt u onderstaande melding te zien.

Het dossier bevat nog medische informatie. Deze informatie kan alleen verwijderd worden door een medische gebruiker. In veel gevallen kan alleen de medische gebruiker die het document of de notitie heeft geplaatst, deze ook weer verwijderen. Wanneer de medische gebruiker het document of de notitie niet kan verwijderen, kan dit aangezet worden in de rol van de gebruiker. Hiervoor kan de applicatiebeheerder een ticket aanmaken voor onze Supportdesk.
Dossier Verwijderen