Systeemeisen

Om gebruik te maken van de applicaties van Visma Verzuim is het van belang dat je computer is voorzien van een besturingssysteem (bijv. Windows, macOS) die door de betreffende leverancier actief wordt ondersteund en is voorzien van de laatste beveiligingsupdates.

Je hebt een recente internetbrowser nodig om Visma Verzuim VZS optimaal en op een veilige manier te gebruiken. Onze applicaties maken gebruik van een beveiligd protocol, met als doel een veilige uitwisseling van gegevens mogelijk te maken.

Wij streven ernaar om browsers twee jaar lang te ondersteunen, mits deze geen veiligheidsproblemen oplevert. Met een browser die hier niet aan voldoet, kan je geen gebruikmaken van onze applicaties. Middels de browsercheck pagina kan je controleren of je huidige browser geschikt is.

Eind 2020 is een aantal browsers en browserversies uitgefaseerd. Hiermee kan in Visma Verzuim VZS vanaf 1 januari 2021 niet meer worden ingelogd:

• Internet Explorer (versie 11 of ouder)
  • Firefox (versie 59.0 of ouder)
  • Chrome (versie 65.0 of ouder)
  • Safari (versie 11.1 of ouder)
  • Opera (versie 52.0 of ouder)
  • Edge (versie 42.0 of ouder)

Hierbij de links naar de meest recente browsers:

Ga door naar:
Inloggen
Navigeren in VerzuimSignaal
Dashboard

systeem systeemeisen systeem eisen browser Google Chrome Chrome Firefox minimale systeemeisen Windows Compatibiliteit Microsoft Edge
6 personen vinden dit handig. - Ik ook!