Koppelen van meerdere accounts

Binnen VerzuimSignaal is het mogelijk om meerdere accounts aan elkaar te koppelen. Dit kan voorkomen indien u meerdere accounts binnen dezelfde omgeving hebt, of indien u meerdere accounts hebt van Verzuimsignaal voor meerdere omgevingen.
Bijvoorbeeld, u bent als bedrijfsarts verbonden aan meerdere dienstverleners die allen VerzuimSignaal gebruiken.

Het koppelen van een account kunt u via uw gebruikersaccount instellen. Doe dit vanuit het account dat u als hoofdaccount wilt gebruiken. Ga met uw muis over uw gebruikersnaam rechtsboven in beeld.

Let op! Niet-medische accounts kunnen niet aan medische accounts gekoppeld worden.

Klik op mijn account.
Scrol naar beneden, naar het kopje "Gekoppelde accounts"

Klik op toevoegen.

Vul de gele velden in. U dient hier de login en het wachtwoord in te vullen van het account dat u wilt koppelen. Bij 'Weergavenaam subaccount' kunt u zelf een naam kiezen voor het account dat u gaat koppelen. Bij 'Weergavenaam hoofdaccount' kunt u zelf een naam kiezen voor uw hoofdaccount.

Let op: voordat u een account koppelt dient u  in te loggen met het account dat u wilt gebruiken als uw hoofdaccount.

Als u de gekoppelde account heeft opgeslagen dient u eenmalig uw applicatie te verversen. Dit doet u door opnieuw in te loggen of eenvoudig de F5 toets in te drukken op uw toetsenbord. F5 vernieuwt de pagina.

Als u nu met uw muis over uw accountnaam beweegt en het instellingenmenu opent, ziet u naar welke andere gebruikersaccounts u kunt switchen.

Ga door naar:
Messenger
Gebruikersrollen

switch switchbutton wisselen account koppelen meerdere accounts gebruikersaccounts