Account validatie

Accountvalidatie stelt u in staat om, indien u uw wachtwoord bent vergeten, automatisch een nieuw wachtwoord aan te vragen. Het valideren van uw account is verplicht en voltooit u automatisch wanneer u voor het eerst inlogt in VerzuimSignaal. U kunt de accountvalidatie als volgt doorlopen:

1. Log in op VerzuimSignaal met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Na het inloggen krijgt u vervolgens onderstaand scherm te zien. U dient hier uw e-mailadres in te vullen, en vervolgens klikt u op de knop 'Stuur Verificatiecode'.

3. U krijgt vervolgens onderstaande e-mail toegestuurd, met een verificatiecode. Deze code vult u in in het veld 'Verificatiecode' van bovenstaande screenshot. (let op: deze code is een voorbeeld, u ontvangt een eigen code per e-mail). Ten slotte klikt u op 'Volgende' om uw account te valideren.

4. Hiermee bent u aan het einde van de accountvalidatie, en is uw account gevalideerd en kunt u de wachtwoord vergeten mogelijkheid gebruiken.

Als beheerder kunt u controleren of een account correct gevalideerd is. Dit kan u doen door te gaan naar 'Applicatie instellingen' -> 'Eigen gebruikers/Werkgever gebruikers' -> Vervolgens zoekt u de juiste werknemer op. Zodra het account van de betreffende gebruiker correct gevalideerd is, ziet u bovenaan een groene balk met de tekst 'Account gevalideerd'.

Wachtwoord vergeten

Indien u uw wachtwoord vergeten bent kunt u zelf uw wachtwoord resetten. Dit kan u doen door te klikken op 'Ik kan niet inloggen' in hetzelfde scherm waar u ook uw gebruikersnaam en wachtwoord invult. U kunt de wachtwoord vergeten optie als volgt doorlopen:

1. Klik op 'Ik kan niet inloggen'.

2. Klik op 'Nieuw wachtwoord instellen'. Indien u uw gebruikersnaam niet meer weet, dient u contact op te nemen met een applicatiebeheerder van uw Visma Verzuim omgeving.

3. Vul vervolgens uw gebruikersnaam en het e-mailadres in welke u gebruikt heeft tijdens het valideren van uw account, en klik op 'Versturen'.

4. U krijgt vervolgens een e-mail met een link waarmee u een nieuw wachtwoord in kan stellen. Met dit nieuwe wachtwoord kunt u direct inloggen.
account validatie valideren niet gevalideerd validatielink gebruiker gebruikers autorisatie foutmelding
10 personen vinden dit handig. - Ik ook!