VerzuimSignaal Release 11 januari 2022

Beste partner,

Op dinsdagavond 11 januari vindt een nieuwe release van VerzuimSignaal plaats. VerzuimSignaal blijft gedurende deze avond voor u beschikbaar, zoals u van ons gewend bent.

In de releasenotes vindt u alle informatie over de nieuwe functionaliteiten, aanpassingen en opgeloste bugs in VerzuimSignaal.

Download het overzicht

De release brengt wijzigingen aan in VerzuimSignaal. Daarom is het aan te raden om uw browsegeschiedenis, cache en cookies eenmalig op te schonen, zodat alle vensters weer juist getoond worden. In de meeste internetbrowsers kan dat met de sneltoetsen control + shift + delete.

Met vriendelijke groet,

Visma Verzuim

releasenotes release update januari 2022 11 januari 2022