Overzicht planning

In de planningsagenda kunt u gebruik maken van een alternatieve weergave. Deze alternatieve weergave geeft een beeld van de beschikbare tijd van alle agenda's (bedrijfsartsen) onder elkaar. Zo kunt u snel zien in welke agenda beschikbaarheid is op een bepaalde datum of in een bepaalde week.
Vervolgens kunt u op een beschikbaarheid klikken om er een afspraak op te plannen.
Het voordeel van deze weergave is dat u niet meerdere agenda's hoeft te doorlopen om te zien waar tijd beschikbaar is.

Zo werkt het:

1. Wanneer u in de planningsagenda bent kunt u rechts bovenin klikken op de button Planning.

2. Het overzicht Planning wordt geopend. U ziet nu meerdere agenda's onder elkaar. De agenda's staan aan de linkerkant en de tijd verloopt nu van links naar rechts.

3. Het navigeren door deze weergave werkt nagenoeg hetzelfde als in de standaard weergave. Met de pijlen kunt u door de weken browsen en wanneer u rechts bovenin op de button Dag klikt krijgt u de beschikbaarheid per dag te zien. U kunt op ook bovenin de kolom per dag op een datum klikken om de beschikbaarheid per dag te zien:

Het overzicht schakelt dan over naar de volgende weergave:

U ziet nu ook de afspraken die op de beschikbaarheid gepland zijn.

4. Klik op een beschikbaarheid om een afspraka te plannen (zie ook: http://help.verzuimsignaal.nl/planningsagenda/afspraken-plannen-en-brieven-maken )

Extra instellingen:

Voor een applicatiebeheerder is het mogelijk om de weergave aan te passen voor alle agenda gebruikers in een VerzuimSignaal omgeving.
U kunt bijvoorbeeld de getoonde begin en eindtijd van een dag aanpassen of de weergave aanpassen van 5 naar 7 dagen.

1.  Ga naar het account menu rechts bovenin de applicatie en klik vervolgens op Applicatie instellingen.

2.  Scroll door naar het onderdeel Planningsagenda en klik in dat onderdeel op Planning instellen.

3. U kunt vervolgens de weergave van het overzicht aanpassen.

Bovenin kiest u hoeveel weekdagen er getoond worden en onderin welke van/tot tijd getoond wordt. U klikt op de diskette  om de instellingen op te slaan. Wanneer u dit gedaan heeft ziet dit er in het overzicht Planning er zo uit:

Planning agenda overzicht view planningsagenda