Inrichting videobellen bij consult

Inrichting voor het videobellen bij een bedrijfsartsconsult (voor applicatiebeheerders)

Video met instructie: https://www.youtube.com/watch?v=rJZ8AxgwFdI&t=39s

Voordat er gebruik gemaakt kan worden van het videobellen, dient dit eerst ingericht te worden in VerzuimSignaal. Dit doe je zo:

1. Ga naar de applicatie instellingen.

2. Ga naar het onderdeel “Planningsagenda”.

3. Ga hier naar het onderdeel “Agenda gebruikers”.

4. Kies de persoon die de videoconsults moet kunnen gebruiken, bijvoorbeeld de bedrijfsarts.

5. Zet in het vakje “Videocall URL” de URL van het videoprogramma dat de bedrijfsarts gebruikt.

6. Sla de gegevens op.

7. Ga terug naar de applicatie instellingen.

8. Kies hier het kopje “Notities en documenten”.

9. Kies voor “Sjabloongenerator’’.

10. Kies een document van het type “Agenda” of maak een nieuw document aan van het type “Agenda”.

11. Kies in de filter sjabloontags voor de optie “Agenda”.

12. Voeg de tag “Videocall” op de gewenste plek toe in uw brief.

13. Sla het document op.

Als er nu een afspraak wordt ingepland in de planningsagenda, ontvangt de medewerker de uitnodigingsbrief met de URL voor de afspraak.

De medewerker krijgt netjes de melding om even te wachten als hij of zij te vroeg in de afspraak komt. Wanneer je probeert na de afspraak de URL te openen, krijg je de melding dat de afspraak verlopen is. De URL is dus alleen geldig gedurende de afspraak.

agenda planningsagenda videobellen bedrijfsarts consult