Huidige status: OK Er zijn op dit moment geen bekende storingen.

Aantallen

In VerzuimSignaal kunt u een overzicht oproepen om inzicht in de organisatiestructuur te krijgen en het aantal medewerkers te tonen dat in de applicatie is verwerkt. Het rapport kunt u vinden onder het tabblad 'Rapportage'. Daarna kiest u voor de button 'Aantallen'. In dit artikel wordt weergegeven hoe u de selectiecriteria kunt invullen en wat de cijfers op de output betekenen. U heeft alleen de beschikking over dit rapport als dit aanstaat in uw rol.


 

Periode


Bij de periode kunt u kiezen voor een peildatum. Hier vult u één datum in. Op de output wordt de status van de aantallen weergegeven van deze datum. U kunt tevens kiezen voor een periode. Hier vult u twee datums in. De status van de aantallen wordt weergegeven van de startdatum en de einddatum. De data kunnen handmatig ingevuld worden, maar u kunt ook op het kalendericoontje klikken om de data met uw muis in te voeren.

 

Rapportopties


Bij de rapportopties kunt u kiezen welke opties u wel/niet wil meenemen in de selectie. Het is niet verplicht om hier een keuze uit te maken.
 

Rapportcriteria


Onder het kopje 'Rapportcriteria' kunt u de bedrijfsnaam, klantnummer etc. invullen. Tevens kunt u door het dropdownmenu open te klikken bij 'Contractsoort' kiezen voor welke contractsoort u de aantallen wil uitdraaien.
 

Selectiecriteria


 

Bij de selectiecriteria kunt u kiezen of u de aantallen van alle bedrijven samen wilt uitdraaien, per bedrijvengroep of per apart geselecteerde bedrijven.

Kiest u voor Groep(en), dan krijgt u de keuze uit vooringerichte bedrijvengroepen. Groepen kunt u aanmaken onder Groepsbeheer.

Als u kiest voor 'Bedrijven selectie', wordt daarna automatisch onderaan de pagina de organisatiestructuur weergegeven. U kunt de organisatiestructuur verder openklappen door op de kleine gekleurde bolletjes te klikken voor de bedrijfsnaam. U kunt één of meerder onderdelen aanklikken om mee te nemen in de selectie.
 


Verklaring output
 


>> Voorbeeld 1: dit betreft de aantallen op basis van een peildatum.
Werkgever: hier staat de naam van de holding het bedrijf beschreven.
Aantal bedrijven: hier staat het aantal bedrijven (onder de holding) weergegeven.
Totaal aantal: het totaal aantal werknemers in VerzuimSignaal op 01-12-2014.


>> Voorbeeld 2: dit betreft de aantallen op basis van een geselecteerde periode.
Werkgever: hier staat de naam van de holding en de naam van het bedrijf beschreven.
Aantal bedrijven: hier staat het aantal bedrijven (onder de holding) weergegeven.
Aantal begin periode: het totaal aantal werknemers in Verzuimsignaal op de begindatum 01-12-2014 van de selectie.
Aantal eind periode: het totaal aantal werknemers in Verzuimsignaal op de einddatum 01-12-2015 van de selectie.

 

Resultaten exporteren

U kunt de resultaten exporteren naar PDF, Word of Excel, direct mailen of afdrukken. Dit doet u door te kiezen voor de button 'Resultaat exporteren'.

Aantal Aantallen aantallen per klant rapporten statistieken overzicht
1 persoon vindt dit handig. - Ik ook!

Reacties