Verstoring ingaande en uitgaande koppelingen

Begindatum: 19-01-2022
Begintijd: 21:00
(Verwachte) Eindtijd: 12:30

Tijdlijn

10:00 uur: Sinds gisteravond heeft ons DataExchange platform last van een verstoring. Hierdoor kan het zijn dat bestanden niet of niet volledig worden verwerkt. Ook kan er sprake zijn van vertraging in de verwerking van de bestanden. Wij zijn samen met onze leverancier een onderzoek gestart. Onze excuses voor het ongemak.

11:15 uur: De databases waarvoor het probleem speelt, krijgen een andere software versie is na onderzoek besloten. Dit gebeurt tussen 12:15 en 12:30 uur en gaat gepaard met ongeveer 20 seconden downtime. Gebruikers worden niet uit VerzuimSignaal gegooid, maar acties die tijdens de downtime worden uitgevoerd in VerzuimSignaal, gaan niet werken.

12:30 uur: Het onderhoud is succesvol uitgevoerd. We houden de omgeving nog in de gaten.