incident 2019-09-23 09:05

Inlogproblemen gemeld VerzuimSignaal

Begindatum: 23-09-2019
Begintijd: 09:05
(Verwachte) Eindtijd: 11:00

Tijdlijn

09:05 Inlogproblemen gemeld VerzuimSignaal.
09:30 Probleem is nog in onderzoek.
Problemen zijn beperkt tot een klein aantal partners.
10:45 De problemen zijn grotendeels opgelost. We kunnen alleen nog niet garanderen dat het inloggen elke keer goed gaat.
11:00 De inlogproblemen zijn opgelost. U of uw klanten kunnen nog wel enige vertraging ervaren.

Bevindingen

We hebben de problemen vanochtend goed in de gaten gehouden en ondertussen draait VerzuimSignaal weer stabiel.

Deze ochtend hebben wij samen met onze leverancier gekeken of we de oorzaak van de problemen konden vinden. Dit is helaas niet gelukt. We hebben wel enkele vermoedens wat meegespeeld zal hebben (een infrastrucurele / software aanpassing en de maandagochtend drukte). We hebben enkele acties uitgezet waarmee we proberen te voorkomen dat dit weer voorkomt. We voegen ook meer logging toe, waardoor we hopelijk meer informatie kunnen krijgen wanneer dit toch weer voorkomt.

5 personen vinden dit handig. - Ik ook!