incident 2019-05-08 09:27

Probleem met openen UWV documenten

Begindatum: 08-05-2019
Begintijd: 08:00
(Verwachte) Eindtijd: 12:45

Tijdlijn

08:00 - De UWV documenten van medische gebruikers zijn momenteel niet te openen in het normale dossier en er kunnen geen UWV documenten toegevoegd worden. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

09:30 - De oorzaken zijn gevonden en we werken nu verder aan een oplossing. We verwachten dat de problemen rond 12.00 uur definitief verholpen zijn.

09:55 - UWV documenten kunnen inmiddels weer toegevoegd worden, maar zijn nog niet te openen in het normale dossier. De verwachting daarvoor is dus een oplossing rond 12.00 uur.

12:30 - De oplossing wordt om 12.45 uur naar productie gebracht door middel van een patch. Het is mogelijk dat gebruikers op dat moment automatisch worden uitgelogd.

12:45 - De verstoring is verholpen.

Bevindingen

Nadere informatie volgt.