incident 2018-08-23 13:02

Verstoring VerzuimSignaal

Begindatum: 23-08-2018
Begintijd: 13:02
(Verwachte) Eindtijd:

Tijdlijn

13:02 Mogelijk kunt u niet inloggen of verschijnt er een wit scherm. Wij raden in dat geval aan om F5 te gebruiken. Het probleem wordt onderzocht.

13:05 Het probleem kan optreden bij een beperkt aantal partners.

13:30 Er treedt verbetering op. Het probleem is nog niet volledig opgelost.

13:45 Het probleem is verholpen.

14:30 De problemen spelen helaas weer op. We werken aan een oplossing.

15:00 Het betreffende cluster is weer grotendeels in de lucht. Er kan nog wel vertraging optreden.

15:45 De verstoring is verholpen. Enige vertraging kan nog wel optreden.