incident 2018-02-07 08:56

Browser opschonen (cache legen) als u niet kunt inloggen

Begindatum: 07-02-2018
Begintijd: 08:56
(Verwachte) Eindtijd: 09:30

Tijdlijn

08:56 We raden u aan om de browser op te schonen (cache legen) als de button inloggen niet reageert. Zie http://help.verzuimsignaal.nl/starten-met-verzuimsignaal/cache-legen voor het legen van de cache of gebruik de sneltoetsen Control + Shift + Delete.

09:00 Gebruikers met het &-teken in de gebruikersnaam kunnen momenteel niet inloggen. Wij onderzoeken de oorzaak hiervan. Eventueel kan een beheerder de gebruikersnaam wijzigen voor de betreffende gebruiker.

09:30 Het probleem met de inlogbutton is opgelost.

10:30 Het probleem met het &-teken in de gebruikersnaam is ook opgelost.