incident 2017-10-05 11:17

Storing VerzuimSignaal

Begindatum: 05-10-2017
Begintijd: 11:17
(Verwachte) Eindtijd: 13:55

Beschrijving

Door een storing is VerzuimSignaal tijdelijk niet bereikbaar.

Tijdlijn

11:17 VerzuimSignaal is momenteel niet bereikbaar. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak.

11:35 De oorzaak is nog niet bekend.

12:00 Er is helaas nog geen verbetering. Onze technici werken aan een oplossing.

12:50 VerzuimSignaal is nog niet bereikbaar. We werken aan het oplossen van het probleem samen met onze leverancier.

13:10 De oorzaak is inmiddels gevonden. We proberen nu om het zo snel mogelijk te verhelpen.

13:25 De servers worden herstart en we hopen dat inloggen binnen een half uur weer mogelijk is.

13:45 De storing is nog niet volledig opgelost. We raden u aan nog even te wachten met inloggen.

13:55 Inloggen is weer mogelijk. Er kan wel vertraging optreden, doordat veel gebruikers tegelijk inloggen.

14:15 Mogelijk ervaart u nog wel problemen als u inlogt via SSO. Hier wordt uiteraard aan gewerkt.

Bevindingen

Nadere informatie volgt.

37 personen vinden dit handig. - Ik ook!