incident 2017-06-12 08:30

Verstoring Verzuimsignaal

Begindatum: 12-06-2017
Begintijd: 08:00
(Verwachte) Eindtijd: 09:10

Beschrijving

Op het moment kunt u problemen ondervinden met het inloggen in Verzuimsignaal.

Tijdlijn

08:30 Eerste melding over inlogproblemen. Probleem doorgegeven aan onze technici.
08:45 De oorzaak van het probleem wordt op dit moment nog onderzocht.
09:10 Het probleem is opgelost.

Bevindingen

Het probleem werd veroorzaakt doordat een van de servers blokkeerde. Door deze server opnieuw op te starten zijn de problemen verholpen. Door deze herstart is het mogelijk dat u in de loop van de dag nog enige traagheid kunt ervaren.