incident 2017-04-06 09:50

Vertraging Verzuimsignaal

Begindatum: 06-04-2017
Begintijd: 09:50
(Verwachte) Eindtijd:

Beschrijving

Verzuimsignaal kan vast lopen wanneer het tabblad 'Historie' wordt geraadpleegd. Ook kunnen er andere performance problemen optreden.

Tijdlijn

09:50 Vertraging Verzuimsignaal.
10:20 Er wordt op het moment nog gewerkt aan een oplossing.
11:00 De performance problemen zijn nog niet verholpen.
11:30 De meeste problemen zijn verholpen. Op het moment kunt u nog problemen ervaren wanneer u gebruik maakt van de browser Firefox.
12:30 Ook in andere browsers kunnen er helaas nog problemen optreden, zoals vertraging.
13:00 Er is nog geen oplossing gevonden voor de problemen.
14:00 VerzuimSignaal is nog niet stabiel. Inlogproblemen en vertraging kunnen voorkomen.
15:30 De problemen zijn nog niet volledig opgelost.
16:45 De oorzaak van de problemen zijn bekend, er wordt gewerkt aan een oplossing.
22:00 De problemen zijn opgelost. We houden de dienstverlening op vrijdag 7 april extra in de gaten om nieuwe problemen te voorkomen.