Verwerking handmatig starten

Wanneer de aansluiting waar de betreffende koppeling onder valt op actief staat én de koppeling staat ook actief kan je de koppeling ‘handmatig’ starten. Dit handmatig starten is uitsluitend relevant wanneer je voor de koppeling hebt ingesteld staan dat je deze handmatig wilt activeren.

Te nemen stappen:
1.Log in en ga links naar aansluitingen en koppelingen.
2.Selecteer de aansluiting waaronder de koppeling zit die je wilt starten.
3.Selecteer vervolgens de koppeling die je wilt starten.
4.Klik vervolgens rechts bovenin op ‘Start’

Verwerking handmatig starten verzuimconnect