Verwerking bekijken

In dit artikel wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je een verwerking kan monitoren:
1.Log in en ga links naar aansluitingen en koppelingen.
2.Klik op de aansluiting waarvoor je wat wilt bekijken.
3.Klik op de koppeling waarvoor je wat wilt bekijken.
4.Vervolgens zie je daar de definitie van de koppeling met daaronder de statistieken van de meest recente verwerkingen.
Dit is opgedeeld in 4 blokken:

Afgerond:     Deze laat zien wanneer de koppeling afgerond is én hoe lang de koppeling heeft gedraaid
Voortgang:   Deze laat zien hoe ver de koppeling is wanneer deze nog aan het verwerken is
Verwerkt:      Deze laat zien per koppeling hoeveel bestanden er zijn aangeboden én hoeveel er zijn verwerkt
Fouten:         Deze laat zien hoeveel bestanden er niet verwerkt zijn.

Onderaan de pagina zie je de logfiles per verwerking voor de geselecteerde koppeling:

In de logfiles kunnen de volgende typen meldingen voorkomen:
  • Info:              Dit zijn waarschuwingsmeldingen maar de data is wel gewoon verwerkt.
  •  Fout:            Dit zijn meldingen dat de genoemde regel niet verwerkt is om een bepaalde reden

Door op een regel te klikken openen de meldingen:

Voor een overzicht van de foutcodes en de bijbehorende oplossing klik hier.

verzuimconnect bekijken verwerking koppeling