Koppeling bewerken

Wanneer het toch nodig is om bepaalde instellingen van een koppeling te wijzigen, heb je de mogelijkheid om de koppeling te bewerken. Wanneer een bestaande koppeling aangepast dient te worden dan adviseren wij om altijd eerst de bestaande koppeling te deactiveren. Vervolgens dien je de wijzigingen door te voeren waar nodig en dit goed te controleren. De laatste stap is het weer activeren van de koppeling.

Te nemen stappen:
1.Log in en ga links naar aansluitingen en koppelingen. Selecteer de aansluiting waaronder de koppeling zit die je wilt wijzigen.
2.Selecteer vervolgens de koppeling waarvoor je wat wilt wijzigen.
3.Deactiveer de koppeling.
4.Klik vervolgens rechts bovenin op ‘bewerken’ en wijzig de instellingen en sla deze op.
5.Zet tot slot de koppeling weer actief middels de knop ‘activeren’.

bewerken koppeling verzuimconnect