Verplicht zoeken limiet

Dit artikel omschrijft de werking van de functie Verplicht zoeken limiet. Met deze functie kunnen applicatiebeheerders van VerzuimSignaal omgevingen met een grote werknemer populatie bepalen bij welk aantal werknemers in de database er verplicht gebruik gemaakt moet worden van het zoekfilter. Dit verplicht gebruik maken van een zoekfilter geldt voor overzichten als Werknemer zoeken, Werkgever zoeken en Openstaande dossiers.

Zo kunt u instellen dat gebruikers die geautoriseerd zijn voor meer dan X-aantal werknemers verplicht gebruik moeten maken van een zoekfilter. De talloze pagina’s aan werknemers zullen dan ook niet meer ingeladen worden bij het openen van zoekoverzichten. De waarde die u instelt geldt voor alle gebruikers binnen uw omgeving.

Zo gaat u te werk:

1. Ga naar het accountmenu rechts bovenin de applicatie door met uw muis naar uw accountnaam te gaan.

2. Klik op Applicatie instellingen.

3. Sroll door naar het blok Management en klik daaronder op Verplicht zoeken limiet.

U krijgt het volgende scherm te zien:

Door de aantallen aan te passen bepaalt u bij hoeveel werknemers, dossiers of klanten er verplicht gebruik gemaakt moet worden van een zoekfilter. Het verplicht gebruik maken van een zoekfilter betekent dat de zoekoverzichten bij het openen van het overzicht niet standaard vele pagina's met zoekresultaten laten zien. Hiermee wordt het zoeken in VerzuimSignaal een stuk sneller en effectiever.

De aantallen zijn vooraf ingevuld vanuit de applicatie. U kunt deze aanpassen en rechts bovenin opslaan door op de diskette  te klikken.
Wanneer u in het veld Werknemer bijvoorbeeld 50000 invult dan zullen alle gebruikers in uw VerzuimSignaal omgeving die geautoriseerd zijn voor meer dan 50000 verplicht een zoekopdracht in het filter moeten gebruiken.

Filters worden altijd gelijk geopend aan de rechterkant van het zoekoverzicht.

verplicht zoeken limiet zoeklimiet zoekfilter