VerzuimSignaal en compatibiliteitsweergave

Compatibiliteitsweergave is een instelling in de browser Internet Explorer en bedoeld om websites die voor oudere browsers zijn ontworpen correct weer te geven.

Wanneer u Internet Explorer gebruikt en de compatibiliteitsmodus hebt ingeschakeld, dan kan het voorkomen dat bepaalde onderdelen van VerzuimSignaal niet goed functioneren of niet goed weergegeven worden.

Wij adviseren daarom om de compatibiliteitsweergave uit te schakelen wanneer u gebruik maakt van Internet Explorer om in VerzuimSignaal te werken.

Problemen in VerzuimSignaal die u onder andere tegen kunt komen wanneer compatibiliteitsweergave is ingeschakeld:

-Wanneer u meerdere accounts gekoppeld heeft, kan de switch in uw account-menu onzichtbaar zijn.
-Exports van overzichten naar Excel (zoals openstaande dossiers) kunnen op 1 Excel-regel getoond worden in plaats van onder elkaar.
-Scrollbalken in diverse formulieren (zoals applicatie instellingen of werknemer toevoegen) kunnen ontbreken.
-Invoervelden kunnen de ingevulde waarden verkeerd tonen.
-Het VerzuimSignaal Dashboard wordt niet ingeladen.
-Functionaliteiten kunnen buiten beeld vallen.

Wanneer u één van bovenstaande problemen ervaart, dient u te controleren of de compatibiliteitsweergave uitgeschakeld staat.
Volg onderstaande stappen.

Compatibiliteitsweergave uitschakelen

Voordat u de compatibiliteitsweergave uitschakelt door het volgen  van onderstaande stappen, adviseren wij u om eventuele geopende en niet opgeslagen gegevens in VerzuimSignaal eerst op te slaan.

1. Klik in de menubalk van Internet explorer op Extra of op het tandwiel-icoontje rechts bovenin de browser.

2. Vervolgens klikt u op Instellingen voor compatibiliteitsweergave.

Een lijst met websites die worden weergegeven met de compatibiliteitsweergave wordt getoond.

3. Klik in de lijst op verzuimsignaal2.nl en klik vervolgens op Verwijderen.

4. Klik op Sluiten. Uw browser zal de huidige geopende internetpagina verversen waarna de wijziging van kracht is.