Bestaande meldingen wijzigen of verwijderen

In dit artikel leggen we uit hoe u een bestaande ziek- of hersteldmelding in VerzuimSignaal wijzigt of verwijdert. Deze functionaliteit is rolafhankelijk en kan voor uw specifieke gebruikersrol zijn uitgeschakeld. Neem in dat geval contact op met uw applicatiebeheerder van uw organisatie.

1. Zoek het dossier van de medewerker in VerzuimSignaal en ga naar het tabblad Protocollen waar u de verzuimhistorie van de medewerker terug ziet

2. Klik op de ziek- of hersteldmelding die u wilt verwijderen en klik in de betreffende regel op het woord Ziek of 100% Hersteld

3. Nu opent het onderstaande scherm. In dit scherm kunt u de bestaande gegevens overschrijven en opslaan óf de melding verwijderen. Bij verwijderen krijgt u nog een bevestiging van het verwijderen*.

* Indien er reeds documenten en notities in het verzuimdossier zijn geplaatst óf er medische documenten in het medische dossier aanwezig zijn is het niet mogelijk een verzuimmelding te verwijderen

wijzigen bestaande melding verwijderen ziekmelding hersteldmelding gedeeltelijke hersteldmelding zwangerschapsmelding